Bine ati venit in pagina programului “De la capat”.

By noiembrie 4, 2014Stiri

De la capat - Voltaj

Este un spatiu virtual care rezolva probleme reale.
“De la capat” este un program initiat de trupa Voltaj pentru a atrage atentia asupra numeroaselor probleme ale copiilor si tinerilor. Este un apel adresat tuturor prietenilor trupei, tuturor iubitorilor de muzica, pentru a acorda mai multa atentie acestui subiect. In mod concret, cei care doresc sa ajute se pot implica in proiectele a doua fundatii partenere- World Vision Romania si Habitat for Humanity Romania. In ultimii 10 ani, Voltaj a sprijinit proiecte, cazuri individuale, a participat la colectare de fonduri, dar pentru a putea avea un impact mai mare este nevoie de o implicare mai larga. 

“Avem credinta ca nu exista subiect mai important decat dezvoltarea copiilor si tinerilor, pentru ca ei sunt cei pe mainile carora sta viitorul nostru comun. Ne-am gandit sa punem ce stim sa facem mai bine, in beneficiul acestei idei. Asa s-au nascut piesa, videoclipul, intregul proiect”-spune Calin Goia, solistul trupei Voltaj. “De la capat” este un purtator de cuvant pentru programele dedicate copiilor si tinerilor aflati in dificultate. Principalii parteneri ai Voltaj sunt doua fundatii, care se ocupa de aceste probleme si in proiectele carora trupa este implicata de peste 5 ani. Cei care doresc sa ajute pot alege unul dintre proiectele incluse in programul “De la capat”.

Ideea “De la capat”
Suntem de multi ani implicati in proiectele pentru tineri si copiii, pentru ca muzica noastra a fost un liant cu cei cu spirit tinar. Intre timp am devenit parinti iar tema sanselor de dezvoltare, sanselor pentru un trai decent ne-a devenit inca si mai aproape. Vedem si intelegem mai bine acum cat de delicat este echilibrul necesar unei bune cresteri. Si mai suntem si martorii a numeroase probleme. Ne-am propus sa atragem atentia asupra acestora si modul cel mai potrivit pe care l-am gasit a fost acela pune la lucru ce stim sa facem, in favoarea unor proiecte care rezolva probleme concrete. Asa a aparut piesa “De la capat” iar ce a urmat a fost o serie de intalniri fericite. Cu un regizor minunat si cu oamenii a doua fundatii foarte implicate.

2 Comments

  • precup spune:

    Asa am trăit si eu cum am putut la scoala specială si când am gafat scoala nu stiam nu stiam cum sa fac amu lucru da tot singur sunt nu am pe nimeni

  • precup spune:

    As vrea sa particip si eu ca voluntar pentru acesti copii nu ei de vina si părinți ma lăsat uimit piesa lacapăt si chnd o audimi vine plâng chnd ma chndesc

Leave a Reply