Voltaj reduce amprenta de carbon

By noiembrie 13, 2014Stiri

Pe 12 septembrie, Voltaj a sustinut un concert in cadrul campaniei Redu amprenta de carbon – Decalogul luptei impotriva schimbarilor climatice

Campania „Redu amprenta de carbon – Decalogul luptei impotriva schimbarilor climatice” se desfasoara la nivel national in perioada 12 septembrie – 31 Decembrie 2014. Campania incurajaza un comportament responsabil fata de mediu, la nivel personal astfel incat fiecare cetatean sa devina constient de faptul ca propria sa contributie la reducerea amprentei de carbon rezultate in urma activitatilor cotidiene, este primul și cel mai simplu pas de realizat pentru combaterea schimbarilor climatice.

In cadul campaniei, in perioada 01 Noiembrie – 10 decembrie 2014 se desfasoara o competitie pe paliere de varsta cu doua componente:

  • O competitie de proiecte de reducere a amprentei personale de carbon
  • O competitie de eco – sfaturi pentru reducerea amprentei de carbon
  • Competitia se adreseaza tuturor persoanelor fizice, elevilor,si studentilor si cadrelor didactice din unitatile de invatamant de stat sau private de pe teritoriul Romaniei.

Fiecare participant se poate inscrie in competitie in doua moduri:

– on-line prin completarea formularului de inscriere de pe site
– prin e-mail la info@sosclima.ro

Elevii si studentii se pot inscrie fie prin intermediul profesorilor coordonatori fie direct prin completatrea formularului on-line, cu mentionarea unitatii de invatamant si a numelui profesorului coordonator.