Voltaj susține reîmpădurirea României

By iunie 9, 2015Stiri

Prin susținerea proiectului ”Fă cadou un copac” al Asociației MaiMultVerde, Camera din Față ai cărui asociați sunt băieții de la Voltaj, a devenit prima cafenea responsabilă social din București, care alege să doneze o parte din încasările obținute din vânzarea produselor pentru proiectele de împădurire desfășurate de asociație. Copacii adunați indirect cu ajutorul clienților cafenelei vor fi plantați în toamna acestui an.

Inspirați de modelul partenerilor din agenția Craft Interactive (care donează copaci la fiecare proiect online sau campanie finalizate), responsabilă cu comunicarea brandului Camera din Față, cafeneaua/ceainăria va dona o parte din încasările obținute din vânzările de ceai și cafea, Asociației MaiMultVerde. Astfel, toți clienții care trec pragul „Camerei” din strada Mendeleev nr. 22 (Piața Amzei) se vor bucura de calitatea delicateselor și vor sprijini indirect demersul Camerei din față și al Asociației MaiMultVerde: reîmpădurirea României. Cu alte cuvinte, începând de acum, clienții Camerei din Față vor fi ecologiști!

De asemenea, în toamnă, echipa Camerei din Față împreună cu trupa Voltaj, agenția Craft Interactive și clienții cafenelei doritori, vor participa la plantarea primilor puieți rezultați din această colaborare, alături de voluntarii Asociației MaiMultVerde.

Până acum, în cadrul campaniei ”Fă cadou un copac” desfășurate de MaiMultVerde începând cu anul 2010, s-au plantat 30.000 de puieți la Ploiești, pe Șoseaua de Centură Est și la Snagov.

“Este important să avem grijă de mediul înconjurător, pentru sănătatea noastră și a generațiilor care vor urma. Este de datoria noastră, a fiecăruia dintre noi, să protejăm natura și să ne implicăm în activități care susțin un mediu frumos și prielnic pentru o viață sănătoasă. Încercăm să le insuflăm și copiilor noștri dragostea față de natură, să fie mândri atunci când plantează un copac sau o floare”, a declarat Călin Goia (asociat Camera din Față).

Mai mult pe: iqads.ro